Alegerea Pantofilor de Mireasa

Posted by Daniel Dutulescu on

Cautarile abia au inceput iar rochia de mireasa este punctul de pornire, alegerea locatiei nuntii reprezinta o adevarata provocare, insa un eveniment perfect este acela ce iti va oferi cele mai frumoase amintiri.

Nu suntem experti in organizarea evenimentelor, insa ne dorim sa lucram la  detaliul ce iti va oferi confort pe tot parcursul serii: pantofii de mireasa.

 

pantofi-de-mireasa-magic

Pantofi de Mireasa Magic

Cine suntem? Despre Authentic.ro


Noi, cei de la Authentic.ro suntem cei din spatele scenei, ne implicam in povestile clientilor nostri si ne remarcam datorita posibilitatii de personalizare a produselor noastre. Ne dorim sa oferim calitate pe masura asteptarilor, motiv pentru care iti punem la dispozitie posibilitatea de a crea incaltaminte pe comanda, conform masurilor piciorului tau.

Creatori de pantofi pe comanda de peste 20 de ani, mii dintre produsele noastre au participat la nenumarate evenimente, oferind confort si eleganta pe tot parcursul acestora.

In toti acesti ani, calitatea produselor noastre a fost imbunatatita pentru a depasi de fiecare data asteptarile asteptarile clientilor nostri, iar astazi punem la dispozitia ta versiunea produselor noastre in varianta cea mai buna.

Utilizand piele naturala de calitate superioara, romaneasca, gama de pantofi si incaltaminte din piele naturala se pliaza pe asteptarile clientilor nostri, in functie de necesitatile acestora.

Detaliile pantofilor de mireasa care fac diferenta

 

pantofi de mireasa authentic

Dincolo de calitatea materialelor si a executiei, produsele din colectia Pantofi de mireasa sunt lucrati cu grija si atentie pentru micile detalii ce vor face diferenta. Cusaturile fine, prelucrate manual reprezinta garantia noastra privind autenticitatea calitatii produselor noastre.

Selectam cu grija detalii ce vor reprezenta accesoriul de baza al pantofului tau, de aceea in colectia noastra dedicata mireselor vei gasi atat pantofi cu toc mic, subtire, cat si pantofi cu toc inalt, fiecare dintre acestia promitand ca vor fi comozi pe toata perioada purtarii. Alegem pantofi de mireasa cu toc gros pentru cazurile in care ne dorim un plus de confort si stabilitate sau mergem in directia celor cu toc subtire pentru un boost de feminitate.


Ce trebuie sa stim despre pantofii de mireasa


Dupa cum spuneam ziua nuntii reprezinta o zi speciala pentru noi toate, iar alegerea pantofilor trebuie sa fie facuta din doua perspective: confort, calitate si design. Selectam confortul unor pantofi prelucrati la comanda, avand calitate superioara datorita materialelor utilizate si modalitatii de prelucrate iar design-ul este ceea ce ne face sa spunem: ei sunt alesii!


Orice tinuta perfecta are propriul ei secret, insa cu totii stim ca in spatele acestei perfectiuni se ascund o serie de alegeri ce au facut ca tinuta din seara respectiva sa reprezinte alegerea perfecta. Iata cum poti identifica pantofii ideali, in functie de stilul tau vestimentar.


  1. Pantofii eleganti cu bareta

pantofi-mireasa-cu-bareta

Pantofi de mireasa Pure Love

Pantofii cu bareta adauga un plus de stabilitate in timpul purtarii iar ca un plus acestia sunt foarte feminini. Daca in viata de zi cu zi nu obisnuiesti sa porti pantofi cu toc, purtarea unor pantofi cu bareta iti vor amplifica senzatia de confort, facand purtarea lipsita de griji sau disconfort.


  1. Pantofi cu platforma

pantofi-de-mireasa-cu-platforma

Pantofi de mireasa Cinderella

Este bine stiut faptul ca pantofii cu toc si platforma reprezinta idealul atunci cand iti doresti un plus de inaltime dar nu esti un fan al tocurilor extra inalte. Plusul de platforma vor elimina sentimentul de nesiguranta, facand ca purtarea sa fie mult mai confortabila. Motiv pentru care purtarea unor pantofi cu tocul de 10 cm dar cu o platforma de 2 cm va face ca sentimentul purtarii acestora sa fie ca al unei perechi de pantofi cu toc de 8 cm.


  1.  Pantofi cu toc gros

pantofi-de-mireasa-cu-toc-gros

Pantofi de mireasa Eternity

Nu este un secret faptul ca pantofii cu toc gros sunt ideali pentru femeile ce nu adopta pantofii cu toc in viata de zi cu zi. Alegerea tocului gros in detrimentul celui subtire reprezinta alegerea ideala pentru o seara perfecta. Te poti misca in voie si vei feminina in acelasi timp, atragand toate complimentele din partea celor dragi.


Perfectiunea serii nuntii reprezinta visul oricarei femei, insa stim cat de dificila poate fi atinsa aceasta perfectiune, aceasta avand o seminificatie diferita pentru fiecare dintre noi. Deoarece intotdeauna va exista loc pentru imbuntatiri, scopul nostru este de a-ti usura aceasta cautare a perfectiunii si de a-ti oferi posibilitatea de a pasi catre o noua etapa a vietii purtand o pereche de pantofi conceputa pentru tine.

Comanda online sau vino in showroom-ul nostru din Bucuresti, in incinta magazinului Cocor din Sectorul 3 si povesteste-ne despre cum ti-ai dori ca pantofii tai sa fie.

← Older Post Newer Post →