Alegerea încălțămintei potrivite pentru ziua nunții

Posted by Daniel Dutulescu on

Ziua nuntii este foarte importanta pentru o mireasa. Toate domnisoarele viseaza la o zi in care totul trebuie sa fie perfect. Detaliile unei nunti: hainele, verighetele, muzica, localul si biserica, toate acestea sunt amanunte asupra careia trebuie sa reflectam din timp. In ziua nuntii vrem sa aratam perfect si sa ne simtim cat mai bine. Machiajul trebuie sa ne puna in valoare trasaturile fetei, coafura trebuie sa fie impecabila si noi sa avem cea mai buna dispozitie. Rochia de mireasa trebuie sa fie comoda, iar pantofii de mireasa sa fie cat mai lejeri. Alegerea incaltamintei pentru ziua cea mare trebuie facuta cu grija.

Criterii de alegere a pantofilor de mireasa

Rochia de mireasa ne poate ghida pentru alegerea pantofilor. Pantofii de mireasa trebuie sa fie niste pantofi pretiosi la care detaliile vor  reusi sa ii puna cat mai bine in valoare. Pantofii de mireasa ii vom purta doar o data in viata. Au o semnificatie deosebita si vor ramane cea mai memorabila amintire din ziua nuntii. Ei ne vor purta la slujba de ceremonie. Pantofii ne vor plimba printre invitati si ne vor ghida la dansul mirilor. Sunt trei criterii importante care ne vor influenta alegerea. Ne vom dori in primul rand o pereche de pantofi care sa ne ofere confortul. Sa nu ne confruntam cu o pereche de incaltari care sa ne stranga sau sa ne cauzeze disconfort.  Alegem intotdeauna calitatea. Trebuie sa purtam o pereche de pantofi care sa reziste cat mai bine. Aspectul estetic este foarte important si el. Din pozele de la nunta nu se va vedea calitatea sau confortul. Este important sa alegem o pereche de pantofi care sa fie demni de o mireasa.

Pantofi la comanda - o solutie ideala

Pentru persoanele care isi gasesc cu greu o pereche de pantofi care sa iti vina ca turnati sau pentru persoanele care isi doresc ceva unic, pantofii de mireasa la comanda sunt cea mai buna alegere. Acestia vor fi creati fix asa cum va doriti. Veti avea modelul pe care il visati pentru ziua nuntii.  Cel mai important este ca va fi special creat pe masura piciorului. Vor fi pantofi durabili pentru ca pantofii la comanda sunt creati doar din piele naturala. Veti putea avea o pereche de
pantofi personalizati asa cum va doriti. Ziua nuntii este o zi speciala. De aceea trebuie sa purtam o pereche de pantofi speciali. Veti scapa de chinul cautarii unor pantofi de piele pentru nunta si veti avea pantofi perfecti pentru ziua in care veti fi mireasa.

Incaltamintea de rezerva - balerinii

Foarte multe mirese nu reusesc sa reziste pana la finalul petrecerii pe tocuri.  Daca sunteti o persoana care prefera incaltarile comode si lejere, luati in calcul si varianta alegerii unei perechi de balerini dama. Acestia sunt eleganti si destul de comozi. Va veti simti in largul vostru purtand o astfel de pereche de incaltaminte. Veti putea dansa oricat va doriti.

Un model de balerini dama piele vor fi un rasfat pentru picioarele tale in ziua nuntii. In plus, vei mai putea purta balerinii si cu alte ocazii. Poti alege o pereche de pantofi cu toc pentru zi sau pentru valsul mirilor si balerini pentru petrecerea de seara. Este important sa alegeti incaltamintea potrivita si usoara pentru ziua nuntii pentru a va simti cat mai bine. 

Ce tip de incaltari preferati pentru ziua nuntii?

← Older Post