Alegerea încălțămintei potrivite pentru ziua nunții

Posted by Daniel Dutulescu on

Ziua nuntii este foarte importanta pentru o mireasa. Toate domnisoarele viseaza la o zi in care totul trebuie sa fie perfect. Detaliile unei nunti: hainele, verighetele, muzica, localul si biserica, toate acestea sunt amanunte asupra careia trebuie sa reflectam din timp. In ziua nuntii vrem sa aratam perfect si sa ne simtim cat mai bine. Machiajul trebuie sa ne puna in valoare trasaturile fetei, coafura trebuie sa fie impecabila si noi sa avem cea mai buna dispozitie. Rochia de mireasa trebuie sa fie comoda, iar pantofii de mireasa sa fie cat mai lejeri. Alegerea incaltamintei pentru ziua cea mare trebuie facuta cu grija.

Criterii de alegere a pantofilor de mireasa

Rochia de mireasa ne poate ghida pentru alegerea pantofilor. Pantofii de mireasa trebuie sa fie niste pantofi pretiosi la care detaliile vor  reusi sa ii puna cat mai bine in valoare. Pantofii de mireasa ii vom purta doar o data in viata. Au o semnificatie deosebita si vor ramane cea mai memorabila amintire din ziua nuntii. Ei ne vor purta la slujba de ceremonie. Pantofii ne vor plimba printre invitati si ne vor ghida la dansul mirilor. Sunt trei criterii importante care ne vor influenta alegerea. Ne vom dori in primul rand o pereche de pantofi care sa ne ofere confortul. Sa nu ne confruntam cu o pereche de incaltari care sa ne stranga sau sa ne cauzeze disconfort.  Alegem intotdeauna calitatea. Trebuie sa purtam o pereche de pantofi care sa reziste cat mai bine. Aspectul estetic este foarte important si el. Din pozele de la nunta nu se va vedea calitatea sau confortul. Este important sa alegem o pereche de pantofi care sa fie demni de o mireasa.

Pantofi la comanda - o solutie ideala

Pentru persoanele care isi gasesc cu greu o pereche de pantofi care sa iti vina ca turnati sau pentru persoanele care isi doresc ceva unic, pantofii de mireasa la comanda sunt cea mai buna alegere. Acestia vor fi creati fix asa cum va doriti. Veti avea modelul pe care il visati pentru ziua nuntii.  Cel mai important este ca va fi special creat pe masura piciorului. Vor fi pantofi durabili pentru ca pantofii la comanda sunt creati doar din piele naturala. Veti putea avea o pereche de
pantofi personalizati asa cum va doriti. Ziua nuntii este o zi speciala. De aceea trebuie sa purtam o pereche de pantofi speciali. Veti scapa de chinul cautarii unor pantofi de piele pentru nunta si veti avea pantofi perfecti pentru ziua in care veti fi mireasa.

Incaltamintea de rezerva - balerinii

Foarte multe mirese nu reusesc sa reziste pana la finalul petrecerii pe tocuri.  Daca sunteti o persoana care prefera incaltarile comode si lejere, luati in calcul si varianta alegerii unei perechi de balerini dama. Acestia sunt eleganti si destul de comozi. Va veti simti in largul vostru purtand o astfel de pereche de incaltaminte. Veti putea dansa oricat va doriti.

Un model de balerini dama piele vor fi un rasfat pentru picioarele tale in ziua nuntii. In plus, vei mai putea purta balerinii si cu alte ocazii. Poti alege o pereche de pantofi cu toc pentru zi sau pentru valsul mirilor si balerini pentru petrecerea de seara. Este important sa alegeti incaltamintea potrivita si usoara pentru ziua nuntii pentru a va simti cat mai bine. 

Ce tip de incaltari preferati pentru ziua nuntii?

Read more →

Criterii pentru alegerea corecta a pantofilor

Posted by Daniel Dutulescu on

Alegerea tinutelor potrivite este o provocare de fiecare data. Este o provocare de fiecare data in alegerea celei mai potrivite tinute. Nu de putine ore ne pierdem in dressing printre zeci de haine si cutii de pantofi. Si noua ni se pare ca tot nu avem cu ce sa ne cream un nou outfit. Trebuie sa tinem pasul cu moda si trend-urile. Sunt si piese vestimentare pe care le putem imbraca ani de-a randul. Daca la capitolul haine lucrurile par putin mai simple, in ce priveste alegerea pantofilor lucrurile stau putin altfel. Sunt anumite criterii care ne pot ghida pentru a alege cat mai corect
incaltarile care ni se potrivesc. Iata ce  este important pentru a alege incsltamintea fara a face greseli.

Calitate inainte de toate

Primul aspect de care trebuie sa tinem cont pentru a alege cele mai bune incaltari este calitatea. Pentru a alege pantofi dama eleganti trebuie sa verificati mai intai materialul lor. O pereche de pantofi piele intoarsa sunt ideali pentru ca materialul lor sa fie rezistent si pot fi purtati cu incredere. Si pantofi piele naturala sunt incaltarile cel mai bine de ales. Pielea naturala rezista cel mai bine in timp. Intr-o pereche de pantofi eleganti din piele naturala nu va patrunde apa si picioarele voastre se vor simti foarte bine.

Confortul picioarelor

Daca ai anumite probleme cu picioarele, cel mai tare te va interesa ca o pereche de incaltaminte sa iti asigure confortul de care ai nevoie. Pantofii stiletto sunt considerati a fi un model de pantofi foarte frumosi si au inregistrat un succes major. Pentru unele persoane pot parea usor incomozi. Daca alegeti o pereche de pantofi stilleto din piele  si alegeti numarul care sa vi se potriveasca, atunci nu veti intampina probleme. Tineti cont si de forma piciorului pe care o aveti. Nu orice model de pantofi se potriveste oricarei forme de picior.

Aspectul estetic

Aspectul pantofilor nu este cel mai important criteriu in alegere lor. Dar, este primul criteriu care ne influenteaza alegerile. Daca ne dorim un model cat mai deosebit, putem opta pentru pantofi la comanda. Acestia vor arata asa cum ne dorim si ni se vor potrivi de minune. Un numar mai mic al acestora nu se va aseza mai bine si nici nu va v-a face piciorul sa arate mai bine. Acest detaliu
poate duce la crearea anumitor neplaceri in timp.

Pretul

Un alt criteriu care ne influenteaza achizitia unei perechi pantofi piele naturala este pretul. Alegand incaltari de calitate, pretul nu ne mai poate influenta foarte tare, calitatea este cea care primeaza. Bugetul este cel care dicteaza si tocmai de accea trebuie sa facem alegeri intelepte si potrivite stilului nostru.

Care sunt criteriile de care tii cont cand iti alegi incaltamintea?

 

Read more →

Sfaturi vestimentare pentru fetele cu forme

Posted by Daniel Dutulescu on

Privite cu mila sau cu dispret, persoanele care au probleme de greutate sunt in dilema in privinta articolelor vestimentare si a incaltarilor pe care cu greu reusesc sa le gaseasca. Trebuie doar sa stii ce anume ti se potriveste si ce articole sunt de evitat. Hainele pe care le alegeti pot "ascunde" kilograme bune din greutatea pe care o aveti si va pot dezavantaja. Iata cateva sfaturi care va pot ajuta sa fiti bine imbracate si corect incaltate.

Ce trebuie să evitati

Analizati cu atentie hainele pe care le aveti în garderoba. Tot ceea ce nu va este potrivit nu va este de folos.  De aceea, trebuie sa renuntati la ele. Sunt total de evitat articolele vestimentare crosetate, rochii, pulovere sau pantaloni. Acestea creeaza senzatia de supradimensionat. Hainele voluminoase nu trebuie purtate de catre doamnele sau domnisoarele cu forme. Ele vor crea senzatia de latime su dimensiuni mari.

Ce haine sa alegeti

Sunt de preferat articolele vestimentare cu gulerul în V. Soldurile proeminente sunt acea parte a corpului pe care ati vrea sa o ascundeti. Hainele negre au menirea de a subtia, de aceea este de preferat sa alegeti nuante mai reci pentru hainele pe care le purtati. O fusta sau o rochie cu talia inalta vor reusi sa ascunda cateva kilograme. Puteti opta pentru un corset moderator pe care il purtati pe sub haine si care vor subtia talia vizibil. In zona picioarelor, pentru a crea senzatia de
subtire, fustele mini sunt articole pe care nu ar trebui sa le imbracati niciodata. Fusta tip creion este acel model de fustă pe care ar trebui sa o alegeti pentru a emana eleganta. Pantalonii care au o croiala dreapta trebuie sa fie la loc de cinste în dressin.

Alege pantofii potriviti

Datorita greutatii corporale, forma picioarelor se poate modifica semnificativ.  Va fi greu sa va gasiti o pereche de pantofi care sa vi se potriveasca.  Atunci cand va doriti pantofi stiletto si nu va gasiti o pereche pe masura voastra puteti apela la pantofi la comanda. Acestia sunt foarte avatajosi pentru ca vor fi creati special pentru picioarele voastre. Incaltarile realizate la comanda sunt de regula pantofi piele naturala care va vor proteja picioarele. De altfel, de pantofi stiletto piele va puteti bucura vreme indelungata acest model de pantofi vin frumos in picior si vor subtia silueta. Daca vreti sa aratati cat mai bine ar fi ideal sa respectati aceste mici reguli de aur. Va veti simti mai bine in propria piele si veti fi plina de incredere purtand cele mai potrivite tinute vestimentare.

Cum reusiti sa ascundeti micile imperfectiuni corporal?

Read more →

Avantajele alegerii unor balerini

Posted by Daniel Dutulescu on

Considerate cele mai comode încaltari, balerini se situeaza în topul preferintelor multor doamne si domnisoare. Desi poate parea ca pot fi incaltari mai mult la locul de munca sau la o iesire în oras, balerini dama pot fi purtati chiar și la cele mai speciale evenimente din viata noastra. Iata cu ce ocazie putem purta balerini si cum ne pot ajuta sa ne simtim cat mai bine.

                 BALERINI DIN PIELE NATURALA WILD AND FREE

 

Poarta-i la evenimentele în aer liber


Foarte multe persoane aleg sa organizeze evenimente și petreceri în aer liber. O pereche de balerini eleganti sunt ideali pentru o astfel de petrecere. Propria nunta sau o petrecere aniversara sunt momente în care putem opta pentru balerini dama piele. Este de preferat sa evitam balerinii la evenimentele in aer liber pentru ca suprafata pe care acestea vor avea loc poate fi chiar pe iarba si ar fi incomod sa ne deplasam. Este greu să circulam pe asemenea suprafete daca nu avem incaltarile potrivite. Am putea arata chiar ridicol cu o pereche de pantofi cu toc prin iarbă sau nisip. La aceste evenimente vom petrece multe ore de aceea este bine să alegem sa incaltam o pereche de balerini usori.

Petrecerile pot fi la fel de frumoase în balerini
Chiar daca pantofii cu toc pot arata mai bine nu sunt și confortabili. O pereche de balerini din piele sunt comozi. Putem rezista timp îndelungat cu aceste incaltari in picioare fara a obosi si fara sa ne alegem cu dureri de picioare.  Multe persoane aleg balerinii drept o optiune de incaltari de schimb. Poti alege sa mergi la un eveniment direct în balerini. Sunt atat de multe modele de balerini extreme de elegante si deosebite. In plus, daca vrem ca acestia sa nu se vada, putem apela la o rochie lungă care sa acopere frumos incaltarile lasand doar varful acestora usor la vedere in momentul în care pasim.
Simbol al elegantei

Nu este nevoie ca o pereche de pantofi sa aiba toc pentru a fi eleganti. Balerinii, datorita formei lor, materialului lor de calitate, sunt incaltari caracterizare de stil și eleganta. Sunt ideali pentru orice tinuta office. Pot fi purtati cu succes la o pereche de pantaloni sau jeans. Pot fi combinati cu o fusta sau pot fi purtati la o rochie casual. O pereche de balerini din piele naturala vi se vor potrivi mereu si vor deveni incaltarile preferate. Acestia ne vor asigura tot confortul de care avem nevoie pentru picioarele noastre, ne vor proteja, cu ajutorul lor vom putea pasi cu
incredere. Sa alegem o pereche de balerini piele pare a fi o alegere inteleapta care ne va aduce doar avantaje.

Obisnuiti sa purtati balerini?
Read more →

Alegerea Pantofilor de Mireasa

Posted by Daniel Dutulescu on

Cautarile abia au inceput iar rochia de mireasa este punctul de pornire, alegerea locatiei nuntii reprezinta o adevarata provocare, insa un eveniment perfect este acela ce iti va oferi cele mai frumoase amintiri.

Nu suntem experti in organizarea evenimentelor, insa ne dorim sa lucram la  detaliul ce iti va oferi confort pe tot parcursul serii: pantofii de mireasa.

 

pantofi-de-mireasa-magic

Pantofi de Mireasa Magic

Cine suntem? Despre Authentic.ro


Noi, cei de la Authentic.ro suntem cei din spatele scenei, ne implicam in povestile clientilor nostri si ne remarcam datorita posibilitatii de personalizare a produselor noastre. Ne dorim sa oferim calitate pe masura asteptarilor, motiv pentru care iti punem la dispozitie posibilitatea de a crea incaltaminte pe comanda, conform masurilor piciorului tau.

Creatori de pantofi pe comanda de peste 20 de ani, mii dintre produsele noastre au participat la nenumarate evenimente, oferind confort si eleganta pe tot parcursul acestora.

In toti acesti ani, calitatea produselor noastre a fost imbunatatita pentru a depasi de fiecare data asteptarile asteptarile clientilor nostri, iar astazi punem la dispozitia ta versiunea produselor noastre in varianta cea mai buna.

Utilizand piele naturala de calitate superioara, romaneasca, gama de pantofi si incaltaminte din piele naturala se pliaza pe asteptarile clientilor nostri, in functie de necesitatile acestora.

Detaliile pantofilor de mireasa care fac diferenta

 

pantofi de mireasa authentic

Dincolo de calitatea materialelor si a executiei, produsele din colectia Pantofi de mireasa sunt lucrati cu grija si atentie pentru micile detalii ce vor face diferenta. Cusaturile fine, prelucrate manual reprezinta garantia noastra privind autenticitatea calitatii produselor noastre.

Selectam cu grija detalii ce vor reprezenta accesoriul de baza al pantofului tau, de aceea in colectia noastra dedicata mireselor vei gasi atat pantofi cu toc mic, subtire, cat si pantofi cu toc inalt, fiecare dintre acestia promitand ca vor fi comozi pe toata perioada purtarii. Alegem pantofi de mireasa cu toc gros pentru cazurile in care ne dorim un plus de confort si stabilitate sau mergem in directia celor cu toc subtire pentru un boost de feminitate.


Ce trebuie sa stim despre pantofii de mireasa


Dupa cum spuneam ziua nuntii reprezinta o zi speciala pentru noi toate, iar alegerea pantofilor trebuie sa fie facuta din doua perspective: confort, calitate si design. Selectam confortul unor pantofi prelucrati la comanda, avand calitate superioara datorita materialelor utilizate si modalitatii de prelucrate iar design-ul este ceea ce ne face sa spunem: ei sunt alesii!


Orice tinuta perfecta are propriul ei secret, insa cu totii stim ca in spatele acestei perfectiuni se ascund o serie de alegeri ce au facut ca tinuta din seara respectiva sa reprezinte alegerea perfecta. Iata cum poti identifica pantofii ideali, in functie de stilul tau vestimentar.


  1. Pantofii eleganti cu bareta

pantofi-mireasa-cu-bareta

Pantofi de mireasa Pure Love

Pantofii cu bareta adauga un plus de stabilitate in timpul purtarii iar ca un plus acestia sunt foarte feminini. Daca in viata de zi cu zi nu obisnuiesti sa porti pantofi cu toc, purtarea unor pantofi cu bareta iti vor amplifica senzatia de confort, facand purtarea lipsita de griji sau disconfort.


  1. Pantofi cu platforma

pantofi-de-mireasa-cu-platforma

Pantofi de mireasa Cinderella

Este bine stiut faptul ca pantofii cu toc si platforma reprezinta idealul atunci cand iti doresti un plus de inaltime dar nu esti un fan al tocurilor extra inalte. Plusul de platforma vor elimina sentimentul de nesiguranta, facand ca purtarea sa fie mult mai confortabila. Motiv pentru care purtarea unor pantofi cu tocul de 10 cm dar cu o platforma de 2 cm va face ca sentimentul purtarii acestora sa fie ca al unei perechi de pantofi cu toc de 8 cm.


  1.  Pantofi cu toc gros

pantofi-de-mireasa-cu-toc-gros

Pantofi de mireasa Eternity

Nu este un secret faptul ca pantofii cu toc gros sunt ideali pentru femeile ce nu adopta pantofii cu toc in viata de zi cu zi. Alegerea tocului gros in detrimentul celui subtire reprezinta alegerea ideala pentru o seara perfecta. Te poti misca in voie si vei feminina in acelasi timp, atragand toate complimentele din partea celor dragi.


Perfectiunea serii nuntii reprezinta visul oricarei femei, insa stim cat de dificila poate fi atinsa aceasta perfectiune, aceasta avand o seminificatie diferita pentru fiecare dintre noi. Deoarece intotdeauna va exista loc pentru imbuntatiri, scopul nostru este de a-ti usura aceasta cautare a perfectiunii si de a-ti oferi posibilitatea de a pasi catre o noua etapa a vietii purtand o pereche de pantofi conceputa pentru tine.

Comanda online sau vino in showroom-ul nostru din Bucuresti, in incinta magazinului Cocor din Sectorul 3 si povesteste-ne despre cum ti-ai dori ca pantofii tai sa fie.

Read more →
  • 1
  • 2