Criterii pentru alegerea corecta a pantofilor

Posted by Daniel Dutulescu on

Alegerea tinutelor potrivite este o provocare de fiecare data. Este o provocare de fiecare data in alegerea celei mai potrivite tinute. Nu de putine ore ne pierdem in dressing printre zeci de haine si cutii de pantofi. Si noua ni se pare ca tot nu avem cu ce sa ne cream un nou outfit. Trebuie sa tinem pasul cu moda si trend-urile. Sunt si piese vestimentare pe care le putem imbraca ani de-a randul. Daca la capitolul haine lucrurile par putin mai simple, in ce priveste alegerea pantofilor lucrurile stau putin altfel. Sunt anumite criterii care ne pot ghida pentru a alege cat mai corect
incaltarile care ni se potrivesc. Iata ce  este important pentru a alege incsltamintea fara a face greseli.

Calitate inainte de toate

Primul aspect de care trebuie sa tinem cont pentru a alege cele mai bune incaltari este calitatea. Pentru a alege pantofi dama eleganti trebuie sa verificati mai intai materialul lor. O pereche de pantofi piele intoarsa sunt ideali pentru ca materialul lor sa fie rezistent si pot fi purtati cu incredere. Si pantofi piele naturala sunt incaltarile cel mai bine de ales. Pielea naturala rezista cel mai bine in timp. Intr-o pereche de pantofi eleganti din piele naturala nu va patrunde apa si picioarele voastre se vor simti foarte bine.

Confortul picioarelor

Daca ai anumite probleme cu picioarele, cel mai tare te va interesa ca o pereche de incaltaminte sa iti asigure confortul de care ai nevoie. Pantofii stiletto sunt considerati a fi un model de pantofi foarte frumosi si au inregistrat un succes major. Pentru unele persoane pot parea usor incomozi. Daca alegeti o pereche de pantofi stilleto din piele  si alegeti numarul care sa vi se potriveasca, atunci nu veti intampina probleme. Tineti cont si de forma piciorului pe care o aveti. Nu orice model de pantofi se potriveste oricarei forme de picior.

Aspectul estetic

Aspectul pantofilor nu este cel mai important criteriu in alegere lor. Dar, este primul criteriu care ne influenteaza alegerile. Daca ne dorim un model cat mai deosebit, putem opta pentru pantofi la comanda. Acestia vor arata asa cum ne dorim si ni se vor potrivi de minune. Un numar mai mic al acestora nu se va aseza mai bine si nici nu va v-a face piciorul sa arate mai bine. Acest detaliu
poate duce la crearea anumitor neplaceri in timp.

Pretul

Un alt criteriu care ne influenteaza achizitia unei perechi pantofi piele naturala este pretul. Alegand incaltari de calitate, pretul nu ne mai poate influenta foarte tare, calitatea este cea care primeaza. Bugetul este cel care dicteaza si tocmai de accea trebuie sa facem alegeri intelepte si potrivite stilului nostru.

Care sunt criteriile de care tii cont cand iti alegi incaltamintea?

 

← Older Post Newer Post →