Sfaturi vestimentare pentru fetele cu forme

Posted by Daniel Dutulescu on

Privite cu mila sau cu dispret, persoanele care au probleme de greutate sunt in dilema in privinta articolelor vestimentare si a incaltarilor pe care cu greu reusesc sa le gaseasca. Trebuie doar sa stii ce anume ti se potriveste si ce articole sunt de evitat. Hainele pe care le alegeti pot "ascunde" kilograme bune din greutatea pe care o aveti si va pot dezavantaja. Iata cateva sfaturi care va pot ajuta sa fiti bine imbracate si corect incaltate.

Ce trebuie să evitati

Analizati cu atentie hainele pe care le aveti în garderoba. Tot ceea ce nu va este potrivit nu va este de folos.  De aceea, trebuie sa renuntati la ele. Sunt total de evitat articolele vestimentare crosetate, rochii, pulovere sau pantaloni. Acestea creeaza senzatia de supradimensionat. Hainele voluminoase nu trebuie purtate de catre doamnele sau domnisoarele cu forme. Ele vor crea senzatia de latime su dimensiuni mari.

Ce haine sa alegeti

Sunt de preferat articolele vestimentare cu gulerul în V. Soldurile proeminente sunt acea parte a corpului pe care ati vrea sa o ascundeti. Hainele negre au menirea de a subtia, de aceea este de preferat sa alegeti nuante mai reci pentru hainele pe care le purtati. O fusta sau o rochie cu talia inalta vor reusi sa ascunda cateva kilograme. Puteti opta pentru un corset moderator pe care il purtati pe sub haine si care vor subtia talia vizibil. In zona picioarelor, pentru a crea senzatia de
subtire, fustele mini sunt articole pe care nu ar trebui sa le imbracati niciodata. Fusta tip creion este acel model de fustă pe care ar trebui sa o alegeti pentru a emana eleganta. Pantalonii care au o croiala dreapta trebuie sa fie la loc de cinste în dressin.

Alege pantofii potriviti

Datorita greutatii corporale, forma picioarelor se poate modifica semnificativ.  Va fi greu sa va gasiti o pereche de pantofi care sa vi se potriveasca.  Atunci cand va doriti pantofi stiletto si nu va gasiti o pereche pe masura voastra puteti apela la pantofi la comanda. Acestia sunt foarte avatajosi pentru ca vor fi creati special pentru picioarele voastre. Incaltarile realizate la comanda sunt de regula pantofi piele naturala care va vor proteja picioarele. De altfel, de pantofi stiletto piele va puteti bucura vreme indelungata acest model de pantofi vin frumos in picior si vor subtia silueta. Daca vreti sa aratati cat mai bine ar fi ideal sa respectati aceste mici reguli de aur. Va veti simti mai bine in propria piele si veti fi plina de incredere purtand cele mai potrivite tinute vestimentare.

Cum reusiti sa ascundeti micile imperfectiuni corporal?

← Older Post Newer Post →